Femte träningen

Under veckan har jag börjat ge Barbados havre och köpt mig ett par sporrar och snacka om att det hjälpte. Han var mer taggad och vi hade en bra galopp 80% av tiden under träningen. Han kändes jättefin och han hoppade hur bra som helst. Mitt självförtroende är på topp och jag är inte lika rädd när jag styr upp mot hindrena. Jag litar på att han hoppar så jag kollar bara av distansen, driver på/bromsar, sitter med och bara njuter. Han är helt underbar. Galoppen börjar kännas super. Skäms nästan när jag kollar tillbaka på första träningen, haha..
 

∼ Söndag 30 juni 2013 ∼

Sitter just nu i min säng och ska alldeles strax städa mitt rum och göra mig iordning för släktkalas. Vi ska fira David som fyllde år för ett par veckor sen. Vid 5 åker jag iväg till stallet för ikväll är det träning för Greta. Förhoppningsvis kan jag bjuda på film även från den här träningen. Nu måste jag sätta fart. Vi hörs lite senare. 
 

Träningar

Första träningen:
Kändes bra men han var lite bråkig. Hade svårt att sitta kvar i hans språng så det blev lite obalans. Släppte ut tyglarna för mycket och lät honom snäva i kurvorna. 
 
 
Andra träningen:
Kändes lite bättre och vi slog vårt höjdrekord. 1 m. Har fortfaranade svårt att sitta kvar i hans språng men det blir bättre ju mer vi hoppar. Han kändes fräsch.   
 
Tredje träningen: Både han och jag var lite trötta och jag hade ingen bra galopp. Vi hamnade fel flera gånger och det var ingen bra träning för oss. 
 
Fjärde träningen: Hade varit på träningsläger i 3 dagar under veckan så vi var mer samspelta. Satte även upp en bättre galopp som man ser väldigt tydligt särskilt första sprången i kombinationen. Mycket bättre träning. 
 

Tillbaka här igen

Har valt att gå tillbaka till den här portalen igen. Den andra portalen var bra och den var proffsig. Sen var bilderna man la upp jättesmå och det är ju lite tråkigt. Och man kunde inte (än) bädda in videoklipp från youtube utan man kunde bara skriva ut de som länkar och det förstör ju liksom själva grejen. Man vill ju bara kunna trycka på play. Man kunde få upp videoklippen direkt från videofyme men nu förtiden kan man ju bara ladda upp filmerna direkt från telefonen och inte från datan så det var ju lite tråkigt, så valde att göra ett youtubekonto för att kunna lägga upp filmerna från träningarna och flyttade över hit igen. Det kommer snart ett inlägg med 3 filmer från olika träningar som ni kan titta på. 
 
 
 

RSS 2.0